• Záverečník
      • Záverečník

      • 18.12.2020 13:22
      • Milí čitatelia,

        viac ako mesiac ste si mali možnosť svoje chvíle dištančného vzdelávania spestriť článkami, ktoré sme vám prostredníctvom webovej stránky našej školy prinášali do vašich domovov. V úvode sme mali veľký rešpekt pred tým, ako to všetko dopadne. Vydávať časopis v elektronickej forme bolo niečo, s čím sme ešte skúsenosť nemali. Avšak vďaka pomoci pána zástupcu, Ing. Jána Fiľa a úsiliu našej redakčnej rady sme to, zdá sa, zvládli.

      • Dnes sa vám v rámci 5. vydania Gymkovín prihovárame poslednýkrát a vzhľadom na ročné obdobie, v ktorom sa nachádzame, ide i o posledné vydanie v tomto kalendárnom roku. Bolo by pre nás veľkou pomocou, keby sme mohli vedieť, či sa vám články páčili, či vám vyhovovala táto forma vydávania časopisu a vcelku by nás zaujímal váš názor. Preto sme pre vás pripravili krátky dotazník. Budeme vám vďační, ak si nájdete chvíľku času a odpoviete na pár otázok, ktorých autorkou je naša redaktorka Tereza Nemcová. Vaše názory a pripomienky sa budeme snažiť zúročiť a určite budú pre nás inšpiráciou pri vydávaní ďalších čísel.

        Dotazník nájdete na nasledujúcom linku:
        https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTVKFUIgiZeMbID4L6sD7R13alMUPPTv3gH3X5rjlbOX4P8Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

        V mene našej redakcie sa vám chcem všetkým, milí čitatelia, poďakovať za priazeň, ktorú ste nám venovali tým, že ste si naše články prečítali. Dúfam, že ste sa vďaka nim aspoň v myšlienkach vrátili do priestorov našej školy a nadýchli sa atmosféry, ktorá určite mnohým z nás chýba. Chcel by som sa poďakovať aj pedagógom za ich prácu, ktorá iste nie je v týchto podmienkach ľahká. V neposlednom rade patrí vďaka aj pani riaditeľke za propagáciu časopisu na Facebooku školy, Adi Krahulcovej za propagáciu na školskom Instagrame, a samozrejme pani učiteľke Beáte Kováčovej a pánovi učiteľovi Karlovi Ticháčkovi, ktorí dohliadali na gramatickú správnosť článkov. Ešte raz ďakujeme aj pánovi zástupcovi Fiľovi, bez ktorého by ste si články nemohli prečítať.

        Na záver mi dovoľte zaželať vám krásne vianočné sviatky, plné pokoja a v novom roku veľa zdravia, ktoré všetci tak veľmi v súčasnej dobe potrebujeme. Verím, že sa čoskoro všetci vrátime do školských lavíc a obdobie, ktoré prežívame teraz, bude už len minulosťou.

         

        Dovidenia pri ďalšom vydaní Gymkovín!

      • Naspäť na zoznam článkov