15. vydanie

    • Záverečník
      • Záverečník

      • 20.06.2024 12:00
      • A je to tu opäť. Niečo sa končí a niečo sa začína. V našom prípade sa opäť končí školský rok a začínajú sa dlho očakávané prázdniny. Bolo to ako včera, keď sme stáli na školskom dvore pri otvorení školského roka, a už je tu koniec.
        Je náročné písať o niečom, čo sa končí, aj keď ide o školu. Pre mnohých nastanú po prázdninách rôzne veľké zmeny. Aj o tých sa píše celkom ťažko. Preto sa radšej zameriam na prázdniny. Leto ako má byť si zaslúžia asi všetci z nás. No ako ho naozaj budú tráviť naši študenti?
      • Táto otázka mi vŕtala hlavou, tak som sa rozhodla spraviť malý prieskum:

        Aďa 2.A - Moje leto sa začne dovolenkou na Kréte, kam sa už teraz veľmi teším. Zvyšok strávim s kamarátmi, amfík, výlety...

        Samko 1.B - Na letné prázdniny sa nesmierne teším, myslím si, že si ich konečne zaslúžime. Môj voľný čas sa veľmi nezmení, budem ho tráviť s kamošmi na kúpaliskách... a ktovie, možno sa tento rok dostanem aj k moru.

        Viki 2.A  - Budem pracovať v bare v hoteli. Počas voľna sa budem niekde zabávať s kamarátmi či kúpať s rodinou.

        Nataška 3.B - Už zajtra idem na výlet, potom ešte ten školský, v lete budem v tábore a možno navštívim aj otca v Nemecku.

        Adam 2.A - Každé ráno budem pomáhať otcovi robiť zmrzlinu a okrem toho si nájdem čas aj chodiť von s kamarátmi.

        Profesorka Ivanka V prvom rade si po tomto ťažkom roku potrebujem oddýchnuť. Určite budem relaxovať pri vode s knihou, ak sa podarí aj pri mori a plánujem navštíviť aj rodinu v Prahe.

        Dušan 1.B - Viem, že toto leto bude jedným z najlepších. Čaká ma veľa festivalov, doma aj vo svete, veľa času stráveného s kamarátmi na oslavách, chatách, kúpaliskách či pri basketbale. Bude to náročné, no skvelé leto.

        Každý z nás je jedinečný, rovnako jedinečne budú strávené prázdniny každého z nás. Dúfam ale, že sa nikto nebude príliš nudiť a že všetci naberieme len pozitívnu energiu do ďalšieho roku. Dlhé a slnečné prázdniny prajú Gymkoviny.

        Ninka Bíliková

      • Naspäť na zoznam článkov