• Návrat Gatsbyho
      • Návrat Gatsbyho

      • 16.02.2024 09:31
      • Dievčatá oblečené v elegantných šatách, chlapci v oblekoch a to všetko v znamení zlatých 20. rokov. V piatok 09.02.2024 sme sa vrátili do dôb Veľkého Gatsbyho a spolu s 85 zúčastnenými študentmi vyššieho gymnázia si užili plesový večer plný príjemnej atmosféry.
      • Ples sa začal, ako každý rok, slávnostným príhovorom pani riaditeľky Miriam Szántóovej. Exotické tanečné pohyby potom predviedli Lara Polgáriová z I.B a Alex Horváth z III.C. Po nich sa na parkete ukázali naši najstarší, maturanti z triedy Oktáva, po ktorých nasledovalo oficiálne otvorenie plesu spoločným tancom hlavných organizátorov. Spolu s otvorením plesu sa nám taktiež otvoril aj tanečný parket, na ktorom sa žiaci mohli zabávať do druhej hodiny ráno. Aby sme ples trošku osviežili, vymysleli sme balónovú hru pre páry. Zaiste nemohla chýbať ani tombola s mnohými hodnotnými cenami, ktorá sa tradične konala o polnoci. O hudbu sa počas celého večera staral DJ Kody, ktorý navnadil na parket aj posledného lenivca.

        Prípravy tohtoročného plesu boli náročné, keďže nás v organizačnom tíme bolo málo, ale nakoniec to dopadlo dobre. Každému z nás dalo podieľanie sa na plánovaní plesu užitočnú skúsenosť do života. Týmto spôsobom ďakujem v mene organizačného tímu každému, kto sa akýmkoľvek spôsobom podieľal na tvorbe, a takisto ďakujeme všetkým sponzorom za množstvo skvelých cien. Verím, že aj tohtoročný ples sa stal peknou spomienkou pre mnohých žiakov, a dúfam, že s takým istým nadšením sa budú zúčastňovať aj ďalších školských podujatí. 

                                                                                                                                                                 Natália Kortišová

                          

      • Naspäť na zoznam článkov